OliaTIRA kérdése:
Normális dolog hogy még ezek után is fáj a fogam?
Figyelt kérdés
gyökérkezelte. Most jöttem haza. Nagyon fáj. Fel van nyitva.nincs tömés benne.2011. febr. 15. 20:30
1/16 anonim válasza:
igen, mivel borzalmasan meg lett bolygatva az a terület. Nekem ezt mondta a dokim gyökérkezelés után, nekem is fáj, és felhívtam, hogy normális-e.
de, ha továbbra is fáj, akkor lehet valami gyulladás, hívd fel, és lehet, hogy ír valamilyen antibiotikumot.
egyébként gyógytömést, vagy egy kis vattapamacsot sem tett bele?
21L
3/16 A kérdező kommentje:
de rakott. De kiesik.(
2011. febr. 15. 20:44
4/16 anonim válasza:
de hogy-hogy kiesik? rágtál azóta azon az oldalon?
5/16 A kérdező kommentje:
valami egész vékony 'tűszerűséget' forgattot. Mikor feldugta az inyembe csillagokat láttam érzéstelenítő melett. Meg dobált valamit a kukába.
2011. febr. 15. 20:46
6/16 A kérdező kommentje:
nem ettem semmit
2011. febr. 15. 20:48
7/16 anonim válasza:
igen arra a tűszerűségre "tekeri" fel az idegszálakat. Úgy veszi ki. Szólnod kellett volna neki, hogy fáj, és kaptál volna még egy kis érzéstelenítőt. Minden esetre tedd vissza a vattapamacsot, és holnap hívd fel. Mikor mész a következő kezelésre?
8/16 A kérdező kommentje:
rendben. ) köszi) hát egy hét mulva.
2011. febr. 15. 20:51
9/16 anonim válasza:
szívesen, és kitartás.:) Nekem kb. 5-6 kezelés után zárta le végleg gyökértöméssel a fogamat a doki.
10/16 A kérdező kommentje:
a fogkő eltávolításért kell fizetni?
2011. febr. 15. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!