Ajánlanátok nekem igazán jó fogorvost Budapesten?
Figyelt kérdés
Olyan valakit, aki tényleg vérprofi a szakmájában, de nem kér el egy fogtömésért 20eFt-ot. Akihez most járok, irgalmatlan drága. Egyszerűen nem hiszem el, hogy olcsóbban nincs ilyen jó orvos. Mennyiért töm, akit ti javasoltok?
Előre is köszönöm!
2009. febr. 10. 17:36
1/3 anonim válasza:
Szia!
Ez nehezen válaszolható kérdés, ugyanis nem biztos, hogy aki nem szimpatikus az neked is az lesz. Az én fogdokimnak van egy stílusa, de én ettől függetlenül nagyon bírom, de van olyan aki nem csípi. Azt ajánlom keress google-n és nézd meg ha fent kép róla és az alapján döntsd el
2/3 anonim válasza:
Hirsch Judit dr
Bp. Király u-lásd tel. könyv, ill. Újpest SZTK
3/3 anonim válasza:
Helló. A nővérem nagyon jó szakmailag és középárban dolgozik. Az összes ismerős és rokon, haver hozzá jár, eddig mindenki meg volt elégedve. 061 4185 171 Újpalotán rendel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!