Éjszakai fogcsikorgatásról hogy szokjak le?
Figyelt kérdés
Már kicsi korom óta fennáll, most 20 vagyok, de kezdem azért félteni a fogzománcomat, hogy hamarabb fog kopni, mint másnak.2011. febr. 9. 20:07
1/4 anonim válasza:
A fogorvosod tud készíteni egy éjszaka hordható sínt a fogaidra. Egyébként a napközbeni elfojtott agresszió jön ki így éjszaka. Felkereshetsz egy pszichiátert is ez ügyben
2/4 anonim válasza:
Lefekvés elött vegyél be egy olyan játékot, ami sípol ha összenyomják. Aztán készíts oda egy mikrofont erösítöre kötve, ami full hangeröre van tekerve:P Csak arra vigyázz, hogy ne nyeld le - mármint a játékot:)
3/4 anonim válasza:
Amit az első válaszoló is írt, a fogorvos (fogtechnikus) tud csinálni ún. fogsor emelőt(ez egy ilyen kis műanyag réteg az alsó és külön a felső fogadra, amitől elcsúszik a 2 egymás mellett), ez megoldás lehet. Persze oka van, az idegeskedés, stressz, ezen változtani kéne, oda kellene figyelni(meg kell tanulni), hogy el kell lazítani az állkapcsot és egy pszichologus is megteszi pszichiáter helyett
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Ismerem a lelki hátteret, csak esetemben azért nem értem, mert kb 5 éves korom óta tart, amikor még nem lehetett stresszes az életem, nagyon jó családi körülmények között nőttem fel, a szüleim sem váltak el, jó anyagi körülmények stb. Most már jogosabb lenne a stessz, de nem ciki ilyenért pszichológushoz menni? "Csak" fogcsikorgatás miatt?
2011. febr. 11. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!