Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 18 év felett TB fogszabályozás...

18 év felett TB fogszabályozás, elvállalnak?

Figyelt kérdés

Egyáltalán elvállalnak 20 évesen de teljes áron vagy nem?

Volt már olyan aki 18 év felett TB-re csináltatta meg a fogszabályzót? Mennyibe került?

2011. febr. 9. 18:16
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy SZTK-ban elvállalnak-e.
2011. febr. 9. 18:17
 2/12 anonim ***** válasza:
Sajnos a tb már nem állja a fogszabit. Mindenképpen fizetni kell érte. Az már orvos függő, hogy mennyit.
2011. febr. 9. 18:21
 3/12 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy nem támogatja már de elvállalnak-e ott? Azért akarnám ott csináltatni, mert foghúzás ott ingyenes lenne.
2011. febr. 9. 18:23
 4/12 anonim ***** válasza:
18 felett nem támogatja a TB, tudom, ezért lett nekem is hamarabb megcsinálva.
2011. febr. 9. 18:25
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen csinálják meg sztk-ban. Olyan dokit keress aki fogszabályzós fogorvos, tehát van hozzá képesítése, mert nem mindegyik tudja megcsinálni.

Ha találsz ilyet sztk-ban akkor ott is megcsinálják.

2011. febr. 9. 18:48
 6/12 anonim válasza:

hogy értitek a támogatást?

kedvezmény vagy teljes árat állja a TB?

ha igen akkor ez csak állami fogorvosnál van ugye?

és milyen fogszabályzót adnak olyankor? a legolcsóbbat?

ráfizetéssel lehet jobbat ?:D

2011. febr. 13. 19:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Fogszabályozó az fogszabályozó, nincs jobb vagy rosszabb. Vagy éjszakait kap vagy állandót, bár szerintem ennyi idősen állandót, mert beálltak már a fogak.. Rosszabbat nem tudnak csinálni, ugyanabból van mind, nem olyan mint a rizs, hogy A rizs B rizs... Max a doki nem olyan jó..
2011. febr. 13. 19:49
 8/12 anonim válasza:

Nem ,mert mostanába több féle van,pl én biztos nem vennék olyat ami csak fém,nem akarok olyan lenni ,mint egy fényvisszaverő,hanem azok a "tappancsok" porcelánból vannak kb +10.000 ft ért.

de most akkor 18 éven alul ingyenes az állami?

2011. febr. 13. 21:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Jaj basszus, az csak a látszat, hogy milyet raknak, porcelán összefogja a fogad, azátn plusz ötvenért mehetsz fogfehérítésre... Ennyi erővel akkor már én hátsót akarok négyszázezerért, mert nekem az tetszik, az más, hogy sokkal nehezebben kivitelezhető az egész... Ha kell akkor kell, nem kell b@szakodni vele, hogy milyen legyen.. Egyébként nem, nem ingyenes, 30 valahány ezer, aki tartós beteg, pl otársam laktózérzékeny, ők tízezret fizettek érte, de ott valahogy benne volt apuka egészségügyi kártyája is..
2011. febr. 14. 13:43
 10/12 anonim válasza:

Jó ,te könnyen mondod ,nem te virítassz majd ,mint egy fényvisszaverő, a porcelán után mért kell fehérítésre menni? Közeli rokonnak is volt fogszabályzója,porcelán ,és nem kellett.Én sem a luxus fogszabályzókat mondom,de azért azt csak meg lehet magunknak engedni ,hogy +10.000 ért porcelán legyen,ami amúgy fém lenne.

De amiket mondotok ,kedvezményeket ,azok csak az államira érvényesek ugye? Privátra nem?

2011. febr. 14. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!