Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyulladt fogat kihúz a fogorvo...

Gyulladt fogat kihúz a fogorvos? Várjam meg míg lemegy a gyulladás?

Figyelt kérdés
Már egy ideje be van gyulladva a fogam. Várjak míg lemegy a gyulladás végre, vagy a fogorvos segít rajta, ha igen hogyan? Ki kellene húzni, de azt mondják gyuladt fogra hiába adnak dupla érzéstelenítőt, nem biztos, hogy érzésteleníti.
2011. febr. 8. 18:21
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nekem, be volt gyulladva a felső fogam (te egy baleset miatt meg is tört). Egy hétig fájt iszonyatosan fogam. de úgy hogy egyszer iszonyatosan fájt,elmúlt és aztán elmentem orvoshoz. aki írt egy Dalacin nevű gyulladás gátló gyógyszert ki. beszedtem. Két nap múlva ki húzta a fogam. de iszonyatosan megszenvedett vele. De én is! mert a fog gyökere szétálló volt az inyembe és tekergettet rajta legalább 5-t mire sikerült meg lazitani.
2011. febr. 10. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!