Mi van a nyelvemmel?
Nőtt egy kis csomó a szájpadlásomon, és gondoltam megnézem. Amikor kinyitottam a szám és belevilágítottam azt láttam, hogy a nyelvem hátsó része teljesen fehér (nem étel, mert le sem jön). És szintén a nyelvemen elöl kis piros pöttyök vannak. Mi a lehet ez? Eléggé megijedtem amikor megláttam. Köszönöm a válaszokat.
19/F
Megnéztem még jobban. Szóval hátul tiszta fehér, mintha vastagon le lenne rakódna valami, és ilyen piros pöttyök vannak ott is, és mellé ilyen 1-2 nagyobb piros csomó is van rajta. Elöl meg ugye a kis piros pöttyök.
Nem fáj meg semmi ilyen, de hihetetlenül undorító...
Allergia esetleg vagy megégetted valami kajával a fehér hátul az valoszinű lepedék.Kicsi fájo fehér pötty szokott lenni ha izlelöbimbo bedurran,de azt irod nem fáj.A dokim azt mondta h a nyelv sokat elárul az emberröl akár betegséget is.
Szerintem ha annyira furának látod akkor menj el a dokidhoz és mutazsd meg neki.
"letörölhető elváltozás"
Igen, csak ez nem jön le...
A feher lepedekkel boritott nyelv tulzottan lugos allapotott arul el, mely hidegerzessel, rossz emesztessel, az emesztorendszer vagy a tudok belso vertolulasaval kapcsolatos.
A reszketo nyelv az idegrendszer altalanos gyengesegerol arulkodik.
Orvosi kivizsgalas fogja kideriteni az igazi okot!
Nekem is ilyen... A remegés az mennyire erős? Mert a nyelv izeg-mozog, szinte lehetetlen nyitott szájjal mozdulatlanul tartani.
Amúgy a fehérség meg lehet állítólag Candida miatt, vagy ún. térképnyelv (guglizz rá), vagy gyomorbántalmak, vagy rossz fog...
Ha van valami fejlemény, írj már ide, kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!