Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » HEEELP! Fogok tudni így beszélni?

HEEELP! Fogok tudni így beszélni?

Figyelt kérdés
Holnap a fogamat fogják kifúrni. Ebbe bele is torodtem. De ma tudtam meg,hogy az a srác aki tetszik jon pár haverjával ebbe a városba ahol lakom és szeretné ha kimennék a barátnoimmel. De féllek hogy így nem fogok tudni beszélni. Egyáltalán fogfúráskor fognak adni injekciót? Amugy ezért féllek,mert hogyha adnának akkor egész nap el lenne zsibbadva a szám :S:S Anyira rossz helyzet,s nagyon féllek,hogy emiatt el kell szalasztanom ezt a talit :S:S
2011. jan. 30. 19:20
 1/6 anonim válasza:
Ha adnak injekciót akkor is fogsz tudni beszélni. Mennyi idő lessz a kettő dolog között?
2011. jan. 30. 19:24
 2/6 A kérdező kommentje:

A injekció miatt azért féllek,mert múltkor is kaptam s akkot a fél számat nem éreztem :S

Kb.4óra

2011. jan. 30. 19:31
 3/6 anonim válasza:
Első vagyok. Hát nekem max: 2óra és teljesen vége a zsibbadásnak és a kellemetlen érzéseknek. Szerintem nem lessz semi gondod ezzel. De ha ennyire "félsz" hogy nem tudsz majd beszélni vagy fura lessz akkor ne kérj inekciót pár alkalomnál énsem kértem fúrásnál.
2011. jan. 30. 19:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Ok :) nagyon szépen koszonom,hogy válaszoltál :) picit megnyugodtam :)
2011. jan. 30. 19:42
 5/6 anonim válasza:
Nincsmit.:D
2011. jan. 30. 19:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Legfeljebb három óra alatt kimegy.
2011. jan. 30. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!