Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Létezik hogy egyszerre jön...

Létezik hogy egyszerre jön mind a négy bölcsifogam?

Figyelt kérdés
Fogszabályzóm van, lehet, hogy emiatt van ez a fájdalom nem tudom. Bár ilyen még nem volt. Az utolsó fogam mellett nem is az ínyem, hanem a csont fáj. Az állakpocscsont. Fent is alul is mindkét oldalon ugyanott. Mitől lehet?
2011. jan. 30. 00:04
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Simán lehet. Nekem a két alsó jön egyszerre. De már másfél éve :S
2011. jan. 30. 00:41
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Bölcsi??? Te még így beszélsz, és már jönnek a bölcsességfogaid? Akkor hamar kezdődik. :-)
2011. jan. 30. 09:32
 3/9 A kérdező kommentje:

Bölcsességfog:) íyg jobban tetszik? Csak "lusta" voltam kiírni, de ha a te lelkednek ez jobban imponál parancsolj:)

Na de mind a négy?

2011. jan. 30. 12:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésedre igazából csak a fogorvos tud válaszolni, de az állkapocsban nem ritka a kisugárzó fájdalom, amikor valami nem ott vagy nem csak ott fáj, ahol a probléma van. Nekem már sokszor volt ilyenem.
2011. jan. 30. 14:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Még mindig én: szimmetrikus fájdalmat okozhat a konszenzuális hatás is, ami nagy vonalakban azon alapul, hogy a két oldali idegek azonos szelvényhez tartoznak.
2011. jan. 30. 14:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Nekem is van 2 éve fogszabim, én 20 vagyok és nekem is most kezdett el nőni mind a 4 (dokim is megjegyeztem tőlem függetlenül).

2011. jan. 30. 15:45
 7/9 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok. Mikor kellett csináltatni panoráma rötgent, mondta a röntgenes nő, hogy igen csak felszín közelben van már mind a négy. Azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy most kaptak helyet arra, hogy kijöjjenek. Igazából nem tudom:S 11-én megyek fogorvoshoz ő csak tudni fogja:)
2011. jan. 30. 16:18
 8/9 A kérdező kommentje:
És nem is pont ott fáj, ahol jönnie kéne, hanem a leghátsó fogaim mellett.
2011. jan. 30. 16:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor elég valószínű, nekem is azzal indokolta a dokim, hogy most már van helyük, így "megindultak".
2011. jan. 30. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!