Ki tud valami olcsó, jól bevált fogfehérítési módszert?
A só durva dolog.
Szerintem a szódabikarbóna, és a 3 perces intenzív, a fog minden felszinére kiterjedő fogmosás, valamilyen jó fogkrémmel.
A lényeg a mechanikai hatás.
Fontos, hogy kerüld a barna cólát, a fekete kávét a vörösbort, a cigit.
Ne kerüld az almát agyümölcsöt, és
6 havonta a fogorvost!
A fogak természetes színe NEM HÓFEHÉR!!!
A mesterségesen fehérített fogak előbb tönkre mennek, mint a természetesek! Nem kell bedőlni az amerikai filmek és "filmsztárok" propagandájának! Mindegyik fogkrémnek ugyanaz a hatóanyaga! A 600 Ft-os fogkrém sem jobb a 200 Ft-osnál!
Moss fogat naponta kétszer (reggel a szájszag miatt, este az aznap elfogyasztott ételek miatt) és fogadd el, hogy a fogaid nem hófehérek hanem egészségesek!
Már bocsánat, de az a legnagyobb marha aki azt javasolja, h menden étkezés esetén moss fogat, na de a többi sem kutya, pl a só....
Tudod mit érsz el vele??
A fogínyedet feltolod, képződik egy szabad felszín amiből az jön majd, h vérezni fog a fogad, mivel szabad a foggyök, aztán meg kiesik a fogad!
És ezt TAPASZTALATBÓL mondom!
Lehet durván fogalmaztam, de sajna ez megtörtént velem, és ha ezzel segíthetek neked, h épp fogais maradjanak, akkor vállalom.
Az én fogínyem már durván fel van tolódva az ilyen hasonló praktikáktól, h "sóval mosd, vagy h minden étkezés után moss fogat"....
Magáról a fogmosásról:
Szerintem nem szükséges PONT étkezés után fogat mosni, tarts egy kis szünetet evés után, mielőtt fogat mosnál!
Tippek, hogy fehérebbnek tűnjön a fogad:
(Ez akkor a legjobb,{ LÁNYOKNAK } mikor nem tudsz annyira a nap közelébe kerülni, mint nyáron, ezért ez szerintem tökéletes megoldás a hideg időszakra->őszre, télre)-->
-Használj EGY ÁRNYALATTAL sötétebb színű alapozót/púdert, mint amilyen az eredeti bőrszíned... viszont akkor aztán mindenhol kend be magad, sehol ne legyen fehér folt.. fül, hajtő, nyak, dekoltázs... ne hagyj ki semmit! :)fontos, hogy tényleg csak EGY ÁRNYALATTAL legyen sötétebb, nehogy a végén úgy nézz ki, mint egy agyonszolizott cica-mica ;)
Nekem ez bevált :D és nem is olyan feltűnő.. szerinted mitől néz ki olyan fehérnek minden sötét bőrű foga? :) ugye, hogy nem fogfehérítés! ;) (persze olyan is akad... de az már brutális xD )
!!!!!!!!De hogy gondoljunk a FIÚKra is... :D sötét ruhák, lehet színes, csak ne hófehér, mert attól azért valamilyen szinten biztos, hogy eltér a fogszín!!!!!
-Nyáron tervezz 1-2 pár olyan alkalmat, amikor tényleg odafigyelsz magadra napozás közben, főleg az arcodra... le ne égjen, mert az ciki :D kend be többször, hogy tényleg csak barnuljon :) ezzel is hozzájárulsz ehhez a "fehérebb fogak" hatáshoz.
(Egyébként meg nem minden sztár fehéríti a fogát... hidd el, hogy az photoshop! Sőt... néha még annak is fehérítenek a fogán akinek már eleve hófehér :) ez ilyen...)
(-)Én is használtam már sót, citromlevet, szódabikarbónát... de igaz amit itt írnak sokan... ezek nem fehérítenek, ha pedig mégis akkor is csak alig észrevehetően... tehát ezekkel a "praktikákkal" inkább ártasz magadnak és a fogaidnak-ínyednek, mint, hogy segítenél rajtuk. :S
Először én sem akartam beletörődni, de aztán rájöttem, hogy az a természetes fog, ami a Te fogad! :)
Ami nagyon fehér, az már MŰFOG (mármint tuti, hogy volt fehérítve).
Ami fontos: Nem kell nagyon nagyon sűrűn fogat mosni.. naponta elég 2x(-3x), mert LEKAPAROD a fogkefével a fogzománcod, ami elég rossz dolog :S
Bocs a hosszú szövegért... :D de remélem legalább segítettem vele valamennyit!!!
Sok sikert! :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!