Szerintetek jó a fogszabályozó, mármint megéri, hogy legyen?
Figyelt kérdés
Akinek van, vagy volt az írja azt is oda, és hogy mi lett az eredmény.2011. jan. 26. 21:02
1/4 anonim válasza:
A te érdeked és ha szép fogakat akarsz akkor megéri, ha nem akkor ne vedd meg. Nekem éjszakai volt egy évig és javított rajta, de tökéletes nem lett, így egy fogam még mindig rossz helyen van, fogszabályzóval nem megoldható csak kissé korrigálható :(
2/4 anonim válasza:
Nekem nagyon kuszán álltak a fogaim, volt nappali 3 évig és most éjszakai van és egyenes.
3/4 anonim válasza:
Szerintem is megéri,pláne amikor leveszik és tökéletes szép mosollyal fogsz járkálni:) nekem most lesz 1 éve,h felrakták és már nagyon széppé alakította :)
4/4 anonim válasza:
egyértelműen a jóra szavazok, megéri, nekem nagyon csálé volt a fogsorom, most meg tökéletesen egyenes, és könnyen tisztítható. nekem 2,5 évig volt felül, alul meg csak 2 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!