Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül egy fog inplant...

Mennyibe kerül egy fog inplantátum?

Figyelt kérdés

Most húzták egy rágófogamat és szeretném pótoltatni.

Ez egy gyökérkezelt fog volt ami sajnos be volt gyulladva és állítólag ettől gyulladt be az arcüregem is.

2 hét múlva kell a fogorvoshoz visszamennem,akkor szeretnék vele erről beszélni.Addig is tájékozódni szeretnék,hogy mégis mekkora összegre számítsak.Én olyan 120-200000ft közötti összegekről tudok.Tényleg ennyi?

2011. jan. 24. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:

1 db fog kb 50-100 ezer között van.

Több hónap mire újra szép fog lesz a helyén.

2011. jan. 24. 13:46
 2/6 A kérdező kommentje:

Azt tudom,sajnos,hogy több hónap...

Viszont még így is jobb mintha a két mellette lévő jó fogamat megcsiszolnák.

Köszi a választ!:-)

Még azért jöhet több is!:-)

2011. jan. 24. 13:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Az ár sajnos rendben van, elég drága egy ilyen beavatkozás, viszont sokat befolyásol hogy kihez mész és milyen implantot rakatsz be. ( Itt is vannak márkák, anyagok szerint). Mivel ez is üzlet ( nem kellene annak lennie a 21. században... ) érdemes ilyenre is több árajánlatot kérned sok orvostól. ( Esetleg vidékiektől de ne nyugatról ott drága a turisták miatt. )
2011. jan. 25. 17:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi!:-)

Én is arra gondoltam,hogy több orvoshoz is elmegyek.Csak akihez járok nagyon szeretem és szerintem "hülyén"jönne ki ha nem nála csináltatnám...

Ráadásul én már azt is hallottam,hogy 150-200000 ft is lehet.Azt meg már drágának tartom...

2011. jan. 26. 08:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Nézd , ez is egy üzlet sajnos. ( Nem kellene az ember fogainak annak lennie de az.)

A megszokott hentesed sem fog megsértődni, ha egyszer másnál veszed a kolbászt. :)

2011. jan. 26. 08:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Ez igaz.:-)

Meg hát az én pénzemről van szó...

2011. jan. 26. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!