Fogfehérítés de hogyan?
Figyelt kérdés
Sajnos a sok teától és kávétól az utóbbi időben nagyon elsárgultak a fogaim. Próbáltam már mindenféle fogkrémet de eddig semmi nem vált be. Valakinek valami bevált vagy valami házi praktikátok van rá esetleg..2011. jan. 17. 13:34
1/7 Ájhevnó válasza:
Őő, nem tudom beválhat-e, csak egy ötlet.
Fogsz egy Carbo activatust, elméletileg mindenkinek van otthon. Porrá töröd és átdörzsölöd vele óvatosan a fogad.
Elméletileg elég nagy a fajlagos felülete, megköthet mindenféle színező anyagot.
Nekem jól hangzik:D Meg úgyis olcsóbb mint bármi más amit ajánlanak, 1 héten keresztül reggel-este, és várom az eredményt:P
2/7 anonim válasza:
miután megmostad a fogad sütőporral is dörzsöld át, de az ínyedhez ne nagyon érjen
3/7 anonim válasza:
A fogkrémre tegyél egy kis sót és enyhén dörzsöld a fogadhoz.
4/7 anonim válasza:
Citrompótló. Havonta egyszer használd csak, mert marja a zománcot. Fogd a hüvelyk, és a mutató ujjad közé a citrompótlót, húzd hátra a nyelvedet, és dörzsöld át vele a fogaidat. Úgy öblíts, hogy a nyelved legyen még hátrahúzva, mert iszonyúan savanyú.
5/7 anonim válasza:
Egyébként meg, ha van rá pénzed, keresd fel, a www.smilestrips.hu oldalt.
6/7 anonim válasza:
white&go mikor mész szoliba kend be vele a fogadat,és nyitott szájjal legyél a szoli alatt,sokkal fehérebbek lesznek tőle.
7/7 anonim válasza:
szia!
én a rendelői fehérítéssel meg vagyok elégedve már 2éve maximálisan. nekem szó szerint az életemet változtatta meg a fehér fogsor (magabiztosabb lettem,stb.). Nem egy olcsó mulatság de megéri befektetni sztem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!