Szájsebészeten a foga (i) miatt?

mire gondolsz pontosan?
vtam 3x. 3 huzás... háát.fájt..

Szia!
Én is voltam szájsebészeten. Felvágták az ínyemet, hogy kiszedjék a bölcsességfogamat. A 2 injekció fájt, mert teljesen hátra adják. A többit nem éreztem, de nagyon nehéz volt tartani a szám, mert a fúróval nagyon erőteljesen fúrták, nyomva lefelé. Pár óráig még tartott a fájdalomcsillapító hatása. Én kaptam recepten valamilyen antibiotikumot, és bevettem fáldalomcsillapítót. Ez így volt pár napig, így fájdalmat nem éreztem, de nagyon fel volt dagadva a fél arcom. + a fagyasztóból vettem ki zacskós borsót, ezt ajánlotta az orvos, de így is több napba telt mire elmúlt a puffadás.
Üdv!

Köszi , bár csak mondhatnám azt , hogy most ettől jobban érzem magam :( , de én még akkor is félek az egésztől .
Jó nektek ,hogy már nem kell mennetek és túl vagytok rajta, bár csak én is átestem volna már rajta.

Sőt!Jobban jársz a szájsebésszel,mint a "síma" fogorvossal,mert ha valamit véletlen el*sesz,vagy bejön valami ge*asz (pl gyengébb a fogad,mint gondolta és beletörte)akkor is tud mit tenni.Tényleg nem kell parázni.Van még egy necces gyökerem,ha meglátom a fogorvoson a kétség legapróbb jelét,már kéretem is vele az időpontot a szájsebésztől.
No para!!!!

Én amikor elmentem a fogszabis dokimhoz, azt mondta, hogy én vagyok a szájsebészek gyöngye. A négy bölcsességfogam vízszintesen állt a csontban, ugyanígy még két csontfogam. A számban még egy tejfogam is volt. A négy bölcsességfogat kiszedettem (nekem is fel kellett vágni az ínyt...) majd a többi kuszán álló fogak rendezése után megint kell majd menjek a szájsebészhez, hogy húzza le a másik két fogat. Őszintén fogalmam sincs, hogyan akarja lehúzni.
Ne parázz...én már voltam négyszer. Mindig megvágtak majd összevarrták, de még így sem félek. Habár kicsit kellemetlen volt az alsó bölcsifogaknál, mivel utána feldagadtam...jaah meg szájzáram lett, amitől nem tudtam kinyitni a számat és nem tudtam rendesen enni. De nem fájt annyira. Sem a húzáskor, sem utána...mint ahogy az imént mondtam, csak evéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!