Mit gondolsz arról, hogy egy fiú 20 évesen teteti fel a fogszabályzót?
Igazából tudom, hogy szükségem lenne rá, és most jutottam el oda, hogy tényleg fontosnak érzem a szép fogsort.
Nagyon visszaveti az önbizalmat? Nagyon taszítja a lányokat?

Indulj ki abból, hogy jobb, mint 25-30 évesen.
Az, hogy milyen az önbizalmad (ÖN-bizalmad), csak rajtad múlik.
De a csúnya fogak is okoznak önbizalomhiányt. Szerintem jobb, ha a kezelés alatt van önbizalomhiányod a fogszabályzó miatt, mintha 10-20 éven keresztül, mert nem tetszenek a fogaid.

Én is 20 éves vagyok és nem merek nevetni meg beszélni se, mert annyira hülyén áll a fogam.
Sokba kerül a fogszabályzó de próbálom megoldani valahogy, mert nem lehet így élni. :(

először biztosan visszaveti az önbizalmad mert kusza ésmég fogszabis is de gyorsan helyrerakja pár hónap alatt és a hosszabb fázis már csak a helyben tartás lesz és akkorra már több ömbizalmad lesz mint most! jó hogy felrakatod, mindenképpen megéri! szerintem a cikis csak az ha valaki folyton nyitott szájjal mászkál vele:D figyelni kell arra is hogy a szavakat máshogy alakítsd hogy ne legyél beszédhibás, szóval kultúráltan kell viselni és akkor sokkal kellemesebb látványt ad mint egy kusza és nem ápolt fogsor! megéri!énis 20 és alul még fennvan=)
de amúgy ha csak pár fogról van szó,vagy nem nagy dőlésekről, pár alternatíva létezik még helyrehozni ha nem szeretnél rögzített fogszabit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!