Fogszabisok! Minden alkalommal amikor mentek a doktornőhöz kell fizessetek?
Én magán dokinál vagyok és nekem nem kell minden alkalommal fizetni, pedig én már 21 vagyok.
A kérdés csak azért volt, mert mondta az egyik haverom, hogy Ő mindig kell fizessen...Ő más dokinál van. Persze nem hittem el...ennyire pénzéhes doki nem lehet.
én is magánhoz járok, 18 vagyok, nappali tagozatos*, így nincs vizitdíj (gondolom azt kéne fizetni)
*iskolalátogatási igazolással
Én is havonta fizetek 5000 Ft-ot, akármit csinál. Viszont ha egy hónapban 3x hív vissza, akkor csak egyszer kell fizetnem, a másik két alkalommal nem kér semmit.
Szerintem ez nem pénzéhesség. Nekem 5000 Ft-ot kell akkor is fizetnem, ha nem csinál semmit, de akkor is, ha félóráig tisztogatja a fogamat a fogkövektől+ mindkét ívet kicseréli egyszerre + új brekettet ragaszt, mert letörtem a régit.
Szerintem lényegében ugyanannyit fizetsz bármelyik dokinál, csak az egyik az elején kér el többet, a másik a végén, a harmadik meg közben. A negyedik meg alkalmanként annyit kér, amennyibe az adott kezelés került (ív ára, brekett ára, fogkőleszedés ára, stb.).
"A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 09:50"
..az első vagyok, és üzenem neki, hogy nem a vizitdíjat értettem a 300Ft-ra, hanem a magán fogdokimnál ennyi volt évekkel ezelőtt ennek a díja.. :P
"Ilyen hogy "vizitdíj" már nem létezik."
már mér ne létezne magánrendelőben? :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!