Mit lehet még kihozni így ebből a fogból?
kb 3 évvel ez előtt elmentem a fogorvoshoz mert fájt az egyik fogam (jobb felső 4.) gyökérkezelés volt és tett bele egy ideiglenes tömést, azt mondta később lézeres tömést és koronát kell majd rá tenni, majd menjek vissza ha összegyűlt a pénzem a beavatkozásra. Már az első héten kiesett a tömés ami benne volt és egy idő után darabok törtek ki a fogamból majd az egyik fele teljesen letört aztán még egy-egy kisebb darab is letörtek a másik feléből. Azóta sajnos nem tudtam vissza menni ahhoz a fogorvoshoz mert nagyon elfoglalt voltam, terhes voltam, szültem, stb és időközben az az orvos már nem is praktizál nálunk el ment egy másik városba és én is elköltöztem szóval így nagyon messze lenne hozzá vissza menni. Itt is van fogorvos tegnap voltam is nála, hogy nézzen meg, de azt mondta halasszuk el a dolgot ha nem fáj a fogam mert most herpeszem van, majd ha begyógyult menjek vissza. A jövőhét utáni hétre kaptam időpontot. Mire számítsak? Ezzel a letört foggal mit tud kezdeni? Lehet még rá így koronát tenni? Zavar mert ha mosolygok akkor kilátszik és csúnya.
A másik problémám, hogy a szülés után kijött a 4. bölcsesség fogam is és a szoptatás alatt el is romlott hiába ápoltam rendesen és a vitaminok se használtak rá. Kb 4 hónapja vettem észre, hogy lyukas. Ezzel mit lehet kezdeni? Tömnek bölcsesség fogat vagy mindenképpen ki kell húzni? Nem fáj, de szeretnék még az előtt elmenni és letudni mielőtt el kezdene fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!