Holnap megyek a fogorvoshoz, mit tehetek az öklendezésem ellen?
Figyelt kérdés
Nem bírom nyitva tartani a számat hosszú ideig mert öklendezni kezdek. A múltkor is betömték a hátsó fogam de 2hét alatt körülbelül kiesett a tömés mert öklendeztem és a tömés alá folyt a nyálam!
Mit tegyek hogy ne öklendezzek? Tudtok valami ötletet ajánlani amivel ezt megszüntethetném?
-"Az orrodon vedd a levegőt" nem jött be :S
Köszönöm előre is a válaszokat :)
2011. jan. 12. 20:36
1/4 anonim válasza:
Ha hányinger miatt van, akkor a vizsgálat előtt 1/2 órával dobj be egy vagy két dedalon tablettát...nekem az mindig megoldja a problémát!
2/4 anonim válasza:
Nekem a Deadalon kúp jutott rögtön eszembe.
3/4 anonim válasza:
Tudom miről beszélsz. Én is ilyen vagyok. Mikor röntgenezik is, és berakja a számba azt a valamit, én meg kiveszem. Egyszerűen nem bírom, öklendezek. Nekem is azt mondta, hogy csak az segít, ha az orromon veszem a levegőt. Ez egy fél perc volt, de a könny folyt a szememből. Iszonyú finnyás is vagyok. Az a baj, hogy hányinger ellen hiába veszek be gyógyszert, mert nem hányingerem van, hanem érzem, h valami nem odavaló van a számba, ez idegesít. Ha megtalálod a megoldást, akkor írd le nekem is, de nekem semmi nem vált be eddig. Azt mondtam legközelebb mielőtt megyek iszok vagy 2 felest. :) Na, ez csak vicc.
4/4 anonim válasza:
Orron be a levegőt és szájon ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!