A felső fogsorom egy picikét előrébb van, az alsó pedig picit hátrébb, mint kellene. Persze nem feltűnő. Tovább lent?
Szia, én is 13 vagyok, ugyanez a probléma áll fent nálam is :D
De sajna én nem hordhatok fogszabit mert egyik nyáron ügyesen eltörtem az egyik fogamat, nem látszik de na azért nem hordhatok :D
Én ilyen helyzetre olyat hallottam, hogy valami kis gumis szerkezettel (kivehető persze) húzzák a fogsort a helyére. Menj el fogorvoshoz, hiddel nem olyan rossz a fogszabályzó, én is három évig jártam :))
13/L
Szeritnem jól néznek ki a fogszabályzós fik. Jobban néznek ki, mintha összevissza állnának a fogaik és később amikor már érettebbek, átgondolnák h miért nem cináltatták meg amikor még fiatalok voltak.
Szeritnem csináltass és vállald fel, ha valaki kicikiz, mondd meg neki h neked legalább szépek lesznek a fogaid ;D
Én mit meg nem adnék, ha hordhatnék fogszabit :D
Köszi:)
Érdekes, azok mondják, akiknek nem kell. Rakass fel!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!