Hogy állsz a fogorvossal?
Figyelt kérdés
Csak úgy kérdezem, hogy másnak is ennyire romlik a foga? Kinek hány db foga lett csináltatva? Nekem 7 tömés+1 húzás2011. jan. 11. 22:16
2/7 anonim válasza:
Nekem sajnos nagyon sok fogam rossz, ezt anyumtól örököltem.:( Akármennyit moshatom, akkoris kilyukad...
3/7 anonim válasza:
39 éves nő vagyok.Szültem egy fiút,és a szüleimnek rossz foguk van,így én is örököltem tőlük.Jelenleg lyukas fogam nincs.Van 1 tömött fogam.De sajnos hiányzik 5 fogam.Ráadásul mind a 4 bölcsességfogam kinőtt,és ebből kettő még mindig megvan(két felső) azt ki kéne húzatni mert darabonként törik..
4/7 anonim válasza:
1 tömésem van + februárban megyek 1 tömésre :)
2 rendes fogamat húzták ki mind alsó és hátsó fog
+ azt hiszem 1 vagy 2 bölcsesség fogamat...
és még csak 16 éves vagyok...:\ és rendszerint napi minimum 2 fogmosás + szájvíz
5/7 anonim válasza:
Nem gondoljátok, hogy a fogkrémben lehet valami?! Anno nekem is nagyon lyukadózott a fogam. Majd fogkrémet váltottam és azóta jobb, de használom a fogmosás után a miswak-ot is. Nagyon jó!
6/7 anonim válasza:
Én is gyanakodtam a fogkrémre. Nekem az Elmex bevált és a Sensodyne is, de a többivel mindig volt bajom.
7/7 anonim válasza:
Fehérítős fogkrémekben vannak ezek a szemcsék. Na, azt nem hiszem el, hogy azzal dörzsölgetni egészséges a fogakat. Mondjuk szép fehér lesz az tuti.
De mióta nem olyat használok már nem annyira érzékenyek a fogaim.
Biztosan van valami nem jó a fogkrémekben, főleg a fehérítősökben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!