Mennyibe kerül elöl 3 korona?
Figyelt kérdés
Elöl van 2 ferde fogam. 4 évig volt fogszabályzóm, de ugyanúgy ferdék maradtak a fogaim. (Az első ketté is repedt tőle) Nem tudják jobban széthúzni, mert nincs több hely és az első ferde fogam ki se bírná. Így is kíhúztak már pár fogamat. Koronát szeretnék csináltatni. Kb. mennyibe kerül?
Köszi szépen!
2011. jan. 9. 16:30
1/6 anonim válasza:
Én pont emiatt vagyok tiszta ideg, hogy mennyibe kerül. 3 korona 70 ezer forint, csak azt nem tudom, mire. Nekem 1 fogamat akarja kihúzni a doki de 3 korona kell a pótlásra, mert "anélkül a kettő nélkül nem lehet" összesen 4 korona kéne nekem az 90 ezer forint mert egy másik fogamra is kéne tetetni. Csak azt nem tudom, mire fizetem a TB-t...
2/6 A kérdező kommentje:
Pffff! Akkor mennyi lehet magánban?? Holnap vagy holnap után én is megyek a körzeti fogorvosomhoz és megérdeklődöm. Én meg ráadásul munkanélküli is vagyok. Miből fizessem ki?:S
2011. jan. 9. 22:27
3/6 anonim válasza:
A műfogakat nem állja a tb!HA sztk-ba mész ott is annyi mint a magándokinál!
4/6 A kérdező kommentje:
Ohh. értem. Köszi szépen!
2011. jan. 13. 21:44
5/6 A kérdező kommentje:
Megérdeklődtem... nálunk egy magándoktornőnél 15 000 db-ja a porcelánkoronának, minden költséggel együtt, így 45 000-be fog elméletileg kerülni. Ez azért elég jó ár a 90-hez képest.
2011. jan. 31. 10:00
6/6 anonim válasza:
Nekem is 3 korona kell,de lóvém nincs rá.Merre van az a doki aki olcsóbban tud koronát rakni.Itt 22000/db.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!