Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » SZTK fogszabályozás, hogy van?

SZTK fogszabályozás, hogy van?

Figyelt kérdés

Most tényleg úgy van, hogy SZTK-ban is megcsinálják nekem a fogszabályzást és csak az anyagárat kell fizetnem és a munkadíjat nem?

20/F

2011. jan. 7. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:

18 év alatt csak!!!

Sajnos 20 évesen nincs támogatás.:)

2011. jan. 7. 20:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem értetted a kérdést. Magánrendelőben ugye fizetni kell a teljes cuccot amit felrak meg ugye nyilván van munkadíj is.

De SZTK-ban lehet olyat, hogy kifizetem a fogszabályzó 100%-át mivel ugye nincs támogatás de akkor ezen felül mást már nem kell fizetni? Mivel van TB-m akkor felrakja ingyen meg havonta ingyen húz rajta?

2011. jan. 7. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Te nem értetted a választ!:)

Amiről Te beszélsz,az 18 év alatt van,18 év felett,már mindent ki kell fizetni.Mehetsz SZTK-ban,talán pár ezret nyersz vele,de kimondottan nem sokat.( sajnos)

Én Pesten megtaláltam a legolcsóbbat:)és nagyon jók:)

2011. jan. 8. 14:17
 4/6 A kérdező kommentje:

Pár ezer is számít. Igazából az SZTK orvosom nagyon jó és maximálisan megbízok benne tehát ha nyernék pár ezret már az is jó lenne.

Majd diákhitelre akarom, mert máshogy nem nagyon megy. Mert kb 2 év múlva végzek a sulival és addigra már szerintem nagyjából szép is lenne és azért a munkaerőpiacon is csak jobban indul az ember ha normálisan kinéznek a fogai meg a nőknél sem hátrány. :D

2011. jan. 8. 21:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Utána jártam Neked,meg magamnak is,nekem pár hónap múlva esedékes.

Nincs SZTK-s alapon,és sajnos nem lehet vele nyerni pár ezer Ft-ot sem.

Ha budapesti vagy,akkor tudok ajánlani egyet:)

Olcsó,és nagyon jó:)

Amit írtál,azzal teljes mértékben egyet értek!:)

2011. jan. 11. 09:35
 6/6 anonim válasza:
100%
Lehet sztkban is 18 év felett, és nem csak pár ezret spórolsz vele! Gondolj bele, magán fogszabályzósnál a konzultációért, húzásért, röntgenekért, kezelési tervért mind fizetni kell. Sztkban pedig "csak a készülékért, meg a különböző "alkatrészekért". Persze így is többe kerül, mintha 18 év alatti lennél, de hát még jobban jársz.
2011. jan. 24. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!