Sokszor kattogtatom a fogaimat mert nagy a hang igényem (önkénytelem Beat Box), mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nagy a zene vagyis a hang igényem, ezért már gyerek korom óta kattogtaom a fogaimat, mintha dob lenne, és nem tudom, hogy ezért de letört már egy fogam. Utcán, otthon, mindenhol kattogtatom. A kérdés az, hogy mit tehetnék ellene. Már vettem egy hordozható mp3 lejátszót, de azt meg cikinek érzem. Egyszerűen folyton zene kell, és mivel elég kreatív is vagyok én is gyártom a zenét a számmal. A fogaimmal dobolok, a dallamot meg hümmögöm. A baj az hogy ez már nem frankó ilyen hosszú távon. Vegyek egy gitárt (már korábban volt, és amikor játszottam nem kocogtattam) és azon éljem ki, vagy vegyek egy jobb mp3 lejátszót és inkább úton-útfélen hallgassam a zenét?! Vagy más megoldás?2011. jan. 7. 15:52
1/10 A kérdező kommentje:
Bocsi az "önkénytelen" akarna lenni. :)
2011. jan. 7. 15:54
2/10 anonim 

válasza:

És még jobb lett volna, ha "önkéntelen" lett volna.
4/10 A kérdező kommentje:
Én is csak az anyukádat sajnálom teris. :P
2011. jan. 7. 16:12
5/10 anonim 

válasza:

Én mindenkit, aki a közeledben van. :D
6/10 anonim válasza:
szijja! szerintem vegyél egy gitárt is meg egy mp3-4-et is :) éés szegény fogaidat hagyd békéén :) stiaa!
7/10 anonim 

válasza:

Csináltass harapásemelőt a fogorvosoddal. Ha útközben nem is, de otthon tudod hordani, az meg megakadályozza, hogy összeérjen a fogad.
Útravalónak meg használd az mp3-at. Mi abban a ciki? :)
Bár én nem használok mp3-at, de nem tartom cikinek, ha valaki füléből kilóg.
8/10 anonim 

válasza:

Én a telefonomom hallgatok zenét, de MP4 lejátszóm is van, jó olcsó, bóvli fajta. És? Kit érdekel? Amúgy senki sem foglalkozik vele, mi lóg ki a füledből, és mi nem. Mindenkinek van jobb dolga.
Én nem érzem cikinek. :)
23/L
9/10 anonim 

válasza:

doboljál inkább a billentyűzeten, kipróbáltam itt a melóhelyemen ezen jól lehet, csak ne üsd le annyira hogy le is írjál valamit :)
10/10 anonim 

válasza:

egyébként a Beat Box az ciki
vagy vegyél egy loop gépet + mikrofont és azzal tudsz a száddal jó zenéket csinálni, ha elég ügyes vagy, aztán rakd fel youtube-ra (mert egyébként minek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!