Kiálló fogaim vannak (csak az 1. kettő), van valami gyorsabb módszer az állandó fogszabályzónál ami helyrehozza?
A fogszabályzó hosszú távra szól, tartós. Érdemes magándokinál csináltatni, bár elég drága... alsó 150 ezer, felső szintén - az átlátszó még drágább, bár állítólag gyengébb is, talán tovább kell hordani.
Nekem 1,5 évig volt fenn az állandó, nem vészes. De utána 4-5 évig - néha még most is - használom az estit.
Fogszabályzós vagyok már egy éve. Neked is ajánlom :)
Egyébként doki mondta, hogy csak az első kettő?
Mert én is azt hittem régen, hogy kiáll az első fogam aztán a doki felvilágosított, hogy valójában az egész fölső fogsorom kintebb van, mint kellene lennie. Mostanra már láthatóan sokkal szebb lett:)
nem a doki mondta én csak benézek a tükörbe és az 1. kettőt látom :)
és mennyi idő alatt hozta helyre neked az fogszabályzó?
az már amikor abban a pillanatban amikor felteszik beljebb húzza?
Kicsit már akkor is húz rajta mikor felrakja.
De kb havonta húz rajta és egyre jobban beáll a helyére.
Az első pár hónapban változtak jelentősen a fogaim, most már azért lassabb a fejlődés, de remélem annál biztosabb :)
Elvileg most már lassan majd leveszik. A rögzített fogszabályzó minimum 1-1,5 évig fent szokott lenni.
Az elején elég kellemetlen volt, voltak gondjaim az evéssel, de egy hét múlva már szinte azt sem éreztem, hogy fogszabályzóm van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!