Az SZTK-ban fehér, vagy amalgámtömést használnak?
Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 20:16
2/13 anonim válasza:
Nekem az utóbbi egy évben fehértömést tettek a fogaimba, volt köztük metsző-és örlőfog is.
3/13 A kérdező kommentje:
ugye érzéstelenítik?:S
nekem az alsó jobb 2esbe kell, remélem oda nem amalgámot raknak
2009. jan. 28. 20:33
4/13 anonim válasza:
En ugy tudom, hogy mar sehol nem hasznalnak amalgamot, mert rajottek, hogy karos az egeszsegre. Ugyhogy biztos, hogy feher tomest fogsz kapni.
5/13 anonim válasza:
Bizony, betiltották az amalgámtömést, úgyhogy valószínű a fehéret kapod.
6/13 anonim válasza:
Fehérrel tömik be, és természetesen kapsz lidokaint is!
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. jan. 28. 21:24
8/13 anonim válasza:
Is-is. Mikor milyen kedve van a dokinak. Az érzéstelenítés is ettől függ. Nekem csináltak már gyökérkezelést is érzéstelenítés nélkül.
9/13 A kérdező kommentje:
na ha nekem érzéstelenítés nélkül gyökérkezelést mer csinálni ott helyben verem össze
2009. jan. 28. 21:27
10/13 anonim válasza:
Szerintem kérheted h milyet rakjon bele, de szebb a fehértömés mert egyáltalán nem láccik ha tömve van a fogad, Ha nekem töm vagy húz nálam addig nem kezdi el még nem adott injekciót, magándokihoz járok. Sztk-ba vagy körzetihez már el se mennék, inkább fizetek többet minth szarul csinálják meg a fogam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!