Van olyan alkohol nélküli szájvíz, amely a nyelvlepedék ellen is felveszi a harcot?
Olyan alkohol nélküli szájvizet keresek, amit ti is jó tapasztalatokkal ajánlatok. (legfőképpen az lenne a lényeg, hogy a nyelvlepedéket minél hatásosabban távolítsa el!)
Itt a fórumon találtam már egy illető hozzászólását, miszerint ő Aquafresh Limpeza Extrema-t használ, de az sajnos MO-n nem kapható, illetve szerintem alkoholt is tartalmaz.
Üdv
Mert abban nincs fluorid (lehet, hogy csak az én hülyeségem, de már kicsi korunk óta megtanultuk, hogy a fluorid fontos szerepet játszik a fogzománc felépítésében, és mivel ez mentes - bár most kerestem rá a honlapján, azt írja, van benne, de amikor pirosat használtam, nem volt feltüntetve a tubusán, ellenben a zölddel, amin szövegesen is szerepel a fluorid (1400ppm) és a kis rajzocskán is. Már nincs meg a piros tubusa vagy doboza, de úgy emlékszem, nem tartalmaz. Egyébként ha volna benne, nem tüntetnék fel háromszorosan a zöldön a fluoridot, hiszen akkor természetes volna, hogy van benne.
Na egy másik helyen ezt találtam:
Parodontax fogkrémek és szájvíz
Parodontax Classic - nem tartalmaz fluoridot, így az arra érzékenyek is használhatják(75 ml tubusos)
Parodontax Fluoridos - fluoridos tartalmú készítmény (75 ml tubusos)
Parodontax szájvízkoncentrátum - a fogkrém tökéletes kiegészítõje, baktériumölõ hatásánál fogva meggátolja a fogkõképzõdést, segíti annak eltávolítását, vérzéscsillapító hatású
( [link] )
Kedves utolsó!
Azt tudtad, hogy a fluorid idegméreg? Egy tubus fogkrém halálos adag fluoridot tartalmaz. Én csak fluoridmentes fogkrémet használok.
Kedves kérdező!
Érdekelne, hogy melyik módszer vált be neked mert én is hasonló cipőben járok.
Sajnos egyik sem...
Rövid ideig hatnak, de utána pár órán belül, pl. egy szendvics elfogyasztása után rögtön lepedékes lesz a nyelvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!