Jővőre leszek 30 éves! Normális, hogy még nincs bölcsesség fogam? Hány éves korig jöhet ki?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 15:24
2/7 anonim válasza:
35 vagyok. 10 évvel ezelőtti RTG-n is látszott mindegyik az ínyemben. a doki ki akarta akkor operálni,mert ez már nem jön ki szerinte,vagy rossz helyen,de én még várok,amíg nem okoz panaszt.
3/7 A kérdező kommentje:
De még csak előjele sincs,hogy ki akarna bújni!Engem nem zavar legalább meg vagyok kímélve egy pár kellemetlenségtől,csak érdekelt,hogy normális ez!
2011. jan. 5. 15:43
4/7 A kérdező kommentje:
Köszike a választ!
2011. jan. 5. 15:43
5/7 anonim válasza:
Normális.
De azért egy röntgen nem ártana, mert pl. ha fekvő helyzetben vannak, akkor ha beindulnának, összetolják a fogsorod.
6/7 anonim válasza:
Nekem 33 évesen kezdett kijönni, és még csak félig van kint.
34 N
7/7 anonim válasza:
15:44-nak teljesen igaza van. Nekem is eltolódott a fogsorom és csak amikor mentem fogszabályzót tetetni akkor láttam a röntgenen, hogy mind a négy bölcsifogam vízszintesen nőtt. És ha hiszitek ha nem egy cseppet sem fájt. A tavaly kiműttettem mind a négyet. Az sem volt tragédia, egy kicsit feldagadt de nem fájt annyira.
Szerintem te is csináltass egy röntgen felvételt, nem annyira drága és legalább látni fogod, hogy van-e probléma a szádban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!