Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Jővőre leszek 30 éves! Normáli...

Jővőre leszek 30 éves! Normális, hogy még nincs bölcsesség fogam? Hány éves korig jöhet ki?

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 15:24
 1/7 anonim ***** válasza:
van akinek nem is jön ki.
2011. jan. 5. 15:32
 2/7 anonim ***** válasza:
35 vagyok. 10 évvel ezelőtti RTG-n is látszott mindegyik az ínyemben. a doki ki akarta akkor operálni,mert ez már nem jön ki szerinte,vagy rossz helyen,de én még várok,amíg nem okoz panaszt.
2011. jan. 5. 15:38
 3/7 A kérdező kommentje:
De még csak előjele sincs,hogy ki akarna bújni!Engem nem zavar legalább meg vagyok kímélve egy pár kellemetlenségtől,csak érdekelt,hogy normális ez!
2011. jan. 5. 15:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszike a választ!
2011. jan. 5. 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Normális.

De azért egy röntgen nem ártana, mert pl. ha fekvő helyzetben vannak, akkor ha beindulnának, összetolják a fogsorod.

2011. jan. 5. 15:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem 33 évesen kezdett kijönni, és még csak félig van kint.

34 N

2011. jan. 5. 15:49
 7/7 anonim ***** válasza:

15:44-nak teljesen igaza van. Nekem is eltolódott a fogsorom és csak amikor mentem fogszabályzót tetetni akkor láttam a röntgenen, hogy mind a négy bölcsifogam vízszintesen nőtt. És ha hiszitek ha nem egy cseppet sem fájt. A tavaly kiműttettem mind a négyet. Az sem volt tragédia, egy kicsit feldagadt de nem fájt annyira.

Szerintem te is csináltass egy röntgen felvételt, nem annyira drága és legalább látni fogod, hogy van-e probléma a szádban.

2011. jan. 5. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!