Kezd mozogni az egyik fogam. Már menthetetlen?
Keress fel sürgősen egy parodontológust!
Nem is értem, hogy miért nem küldött el a fogdokit?!
És ő még segithet?
Már pedig fogit is váltottam és kérdeztem hogy ezen nem -e lehet segiteni. Inymasszázs, puha kefe, megfelelő fogpaszta, ezt eddig is tudtam de sz@rt se ért.
Visszafordítani nem, de megállítani megtudja a folyamatot.
Utána ha rendeződött a dolog, esetleg szóba jöhet majd a szájsebész, aki ínyplasztikával jó eséllyel tud majd segíteni a lehúzodott ínyen.
Szóval nyugi, nem reménytelen a helyzeted, csak minél előbb menj vele parodontológushoz!
Nem vitatkozni akar, csak nem akarom, hogy a kérdező illúziókba ringassa magát. Az ínysorvadás visszafordíthatatlan folyamat, ezt klinikai vizsgálatok támasztják alá.
Egyedüli lehetőség, amit már fentebb írtam.
Gyógynövény boltokban kapható. Túl vagyok a hetvenen, és több évtizede rendbe tudom így tartani az ínyem, fogaim.
Egyetlen fogam esett ki a sorvadás miatt. Mikor a következő fogam kezdett mozogni, akkor ajánlották az orvosi zsályát, azóta használom sikeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!