Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 3 hónapja szedték le a fogszab...

3 hónapja szedték le a fogszabim. Bölcsesség fog kihúzás?

Figyelt kérdés
3 hónapja szedték le a fogszabim.Azt mondták nem kell kihúzni a bölcsesség fogam.Ma voltam másik dokinál és ő azt mondta h ki kell húzni. Most kinek higgyek? Vissza álhatnak a fogaim ettől?
2011. jan. 5. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
menny el mégegy dokihoz amugy ha ki kell huzni akkor az szivás mert leghatul van es fajni fog de nagyon
2011. jan. 5. 11:41
 2/5 anonim ***** válasza:

naa előző ne ijesztgesd már a kérdezőt!!

Nekem fogszabi felrakása előtt szólt a dokinéni, hogy ki kell húzni, habár nekem az ínyben volt még. Mind a négyet kihúzattam de nem fáj annyira ha te is elmész egy jó magán szájsebészhez. Amúgy ha neked ki vannak nőve akkor nem is annyira vészes.

A doki amelyik azt mondta, hogy ki kell húzni mit mondott miért? Ha már kezd elromlani akkor szerintem sincs értelme tömögetni, úgyis hamar kirothad. Habár voltak ellenpéldák is.

2011. jan. 5. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
már hogy ne fájna ha kihuzzák fogad???
2011. jan. 5. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:

jajjj hány éves vagy?? :))) Adnak érzéstelenítőt, amíg húzzák nem érzel semmit. Utána, amikor kimegy az érzéstelenítő hatása beveszel egy-két fájdalomcsillapítót oszt annyi. Egy sima foghúzást ha jól elvégzik akkor nem szabad, hogy kínlódjál. Persze minimális fájdalmat érzel, mégiscsak a te fogad volt ott, de gyógyszerekkel el lehet simítani.

A műtét után volt kicsit nagyobb fájdalmam, de az is csak mert szájzáram volt. Ha nem nyitottam ki a számat akkor még az sem fájt. Jaah meg fel voltam dagadva amiatt nem tudtam aludni, de kellemesebb mintha egy lány miatt nem tudnál aludni. Szóval kérdező fel a fejjel, ne xarj be.

2011. jan. 5. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem adtak érzéstelenitot de semmit se segitett nagyon fajt amikor huztak
2011. jan. 5. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!