Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Most mii lesz a fogammal?

Most mii lesz a fogammal?

Figyelt kérdés
Ma voltam foghúzáson ,nagyon kemény volt,alig akart kijönni..de kijött,nemrég értem haza és észrevettem h a mellette lévő fogból letört egy darab ami tömött volt,nem óriási de akkor is .Így mi lesz a fogammal? itt bőgök nem hiszem el h elmegy az ember fogorvoshoz két hónapja oda járok és elbassza....
2011. jan. 4. 13:44
 1/10 anonim ***** válasza:

szia!

Semmi baj nem lesz, visszamész, és fel fogja építeni neked a törött fogadat!:)

Magánorvos amúgy?

22L

2011. jan. 4. 13:50
 2/10 A kérdező kommentje:

igen..ez a leggázabb az egészben.:( mondjuk a fogamat azt jól kihúzta tényleg de hát ez h még észre sem vette.

Mindegy köszönöm .És még annyit h ehhez ki kell majd gyökérkezelni a fogamat ?

2011. jan. 4. 13:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha nincs semmi baj a gyökereddel,és csak letört egy darab akkor nem kell gyökérkezelésre menni.Szépen helyre hozza és ennyi..
2011. jan. 4. 13:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. jan. 4. 14:01
 5/10 anonim válasza:
hát sztem se lesz semmi felépíti és kész... am én is ma voltam dokinál a bölcsességfogamat akartam kihúzatni jól megrángatta csavarta a balfax de nem tudta kiszedni így hát elküldött a szájsebészetre holnap reggel 8ra... nem tudom hogy bírom ki addig mert most ordítani tudnék a fájdalomtól :S
2011. jan. 4. 14:16
 6/10 anonim ***** válasza:

első vagyok

tuti, hogy nem fogja gyökér kezelni, ha nincs gond a gyökérrel.

lehet, hogy a biztonság kedvéért csinál majd egy röntgent, hogy megnézze tényleg nincs-e gond.

2011. jan. 4. 14:49
 7/10 anonim ***** válasza:

amúgy én nem értem ezeket a fogorvosokat, írja egy válaszoló is, hogy nem tudta kivenni a b.fogát, aztán szájsebészet lett a vége.

Nem tudom, de a mi fogdokink úgy csinálja, hogy pl anyunak is hatalmas volt a b.foga nem akart kijönni, aztán a doki ketté törte a fogat, és hopp kit is volt, igaz 2 darabban, de kint volt:P

2011. jan. 4. 15:01
 8/10 A kérdező kommentje:

úú az gáázos:S nekem is nagyon cibálta 5 gyökere volt a fogamnak mindegyik össze vissza állt kemény volt.

Remélem h nem lesz seemmi komoly mert erről aztán tényleg nem én tehetek :/

2011. jan. 4. 15:03
 9/10 anonim ***** válasza:

A szájsebész is ugyan azt csinálja...kettévágja oszt darabokban kiszedi. Ő sem tud csodákat művelni.

Amúgy a doki lehet, hogy látta, hogy letörött a fogadból de gondolta, hogy te majd úgysem veszed észre. Menj vissza és az arckifejezéséből észreveszed.

2011. jan. 4. 15:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Szinte biztos, hogy nem lesz gyökérkezelés, mert akkor kell, ha a fogbél sérült. De ha az sérült volna, akkor úgy fájna a fogad, hogy nem lenne kedved írogatni. És mivel nem szuvasodásról van szó nem kell annyit fúrni, hogy eljusson az orvos odáig.
2011. jan. 5. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!