Az ínyemen nőhet pattanás? Mert van egy apró fehér dudor az ínyemen, és ha megnyomom akkor vérzik, de nem fáj. Mi lehet az?
Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 21:46
1/8 anonim válasza:
OMG
men orvoshoz:S
szerinted nő szőr az ínyeden??Akkor eleve nincs rajta pattanás!
2/8 anonim válasza:
szerintem fogkelés. nekem is volt, elmúlt magától
3/8 anonim válasza:
Ha van ott egy gyökérkezelt/beteg fog, akkor lehet egy áttörőben lévő gyökércsúcsi tályog.
4/8 anonim válasza:
Közönséges afta a tippem...irány a patika phologosol oldatot kérj fehéret azzal öblögess vagy ecsetelj. Vagy a sósviz esetleg betadin is megteszi. De nem árt ha látja házi orvos a biztonság kevéért. Jobbulást!
5/8 anonim válasza:
Vagothyl oldat a legjobb ellenszere, igen ez afta.
6/8 anonim válasza:
Megszurhattad a fogkefével és megennyesedett.Pattanás természetessen nem lehet.
7/8 anonim válasza:
Ha valóban az ínyeden van, ahol a nyálkahártya alatt a kemény csont tapintható, akkor az szinte kizárt, hogy afta. Az afta mindig a laza nyálkahártyrészeken fordul elő, a pofa és az ajkak belsején, esetleg a lágy szájpadon vagy a garatíven. Amit te írsz, az nekem továbbra is áttört gyökércsúcsi tályognak tűnik.
8/8 anonim válasza:
Érdemes megmutatni fogszakorvosnak - egyrészt a sipoly kizárása, - másrészt a gyógyszer estleges felírása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!