Mit kellene tennem? Bölcsességfog probléma
Szia!
Engem ide-oda küldözgettem SZTK-ban, mert valami miatt az egyik oldalon az ínyemen egy hatalmas dudor van. 3 orvos is megvizsgált, 3-féle diagnózist kaptam, elküldtek röntgenre. Ott megállapították, hogy fekszik 2 bölcsességfogam is az ínyemben. (nem nőtt ki akkor még egy sem) Mivel nyomta a fogsorom, elől kissé kiállnak a fogaim, alul hátul pedig kicsit romlott a fogam.
Lényeg a lényeg, elmentem magánorvoshoz, piszok drága volt, de két fogam kiszedte. Miután az érzéstelenítő hatása elmúlt (már otthon voltam) nagyon rosszul lettem, de kb 2 óra alvás után már nagyon jól éreztem magam. Nem fájt a helye sem ott, ahol kiszedte, nem feszült. A varratszedést sem éreztem.
A magánorvos nagyon sokért csinálja, de szerintem jobban jársz, ha oda mész. Nem vicc, 2 ismerős úgy megszenvedte az ingyenes műtétet, hogy arra egy életre emlékezni fognak.
Nekem egyébként mind a 4-et ki akarta szedni az orvos, amikor elmentem a műtétre, de úgy készültünk 2 lesz, és annyi pénzt spóroltunk csak össze akkora, hogy azt fedezze. Szóval gondolom mind a 4 kiszedhető egyszerre, de készülj fel sok vér ki fog jönni, még a varrás után is. Szerintem célszerű egyszerre csak 2-t kiszedni. Egyrészt olcsóbb, másrészt ha komplikált a műtét az egyik oldalon, és ott kezdi, kimegy az érzéstelenítő a másik oldaladból, és szerintem az újabb adagért már fizetni kell. De ez nem tuti. És ha gyógyulsz, és enni akarsz legalább az egyik oldaladon tudj rágni: ez a fő indok. Te döntesz végülis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!