Ez lehetséges lenne? (fogszabályzás. )
4éve van éjszakai fogszabályzóm,az első évben rendszeresen hordtam,de az utóbbi 3ban már egyre ritkábban,anyu azt akarja hogy rakassunk fel állandót,amit én nem szeretnék.
mert ha felrakatnánk ki kéne húzni a fogamat,és úgy is felkerülne a készülék.
arra gondoltam,ha már úgy is kihúzzák a fogam miért ne lehetne rögtön porcelán fogam?ez így kivitelezhető ötlet?
tudom én rontottam el azzal hogy nem hordtam rendszeresen a készüléket.de nem szeretnék állandót.amúgy csak felülre kéne.
Nem egészen értem..azt akarod,hogyha kihúzzák a fogad,annak a helyére porcelán fogat?
Csak mert annak semmi értelme..mert ha húznak ki fogat,akkor az azért van,hogy helyet csináljanak a fogaidnak,amiket fogszabályzó segítségével húznak oda...
Éjszakai fogszabályzó a fogaidat maximum ott tartja ahol vannak, de nem lesz tőle jobb..
Az éjszakait fogszabályzónak én nem is nevezném.
Ezt a ki-be rakható fogszabályzót akkor szokták inkább használni, mikor az állandó már lekerült a tulajdonosról.
Ha a fogaiddal törődni is akarsz, akkor ajánlom az állandót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!