Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ez lehetséges lenne? (fogszabá...

Ez lehetséges lenne? (fogszabályzás. )

Figyelt kérdés

4éve van éjszakai fogszabályzóm,az első évben rendszeresen hordtam,de az utóbbi 3ban már egyre ritkábban,anyu azt akarja hogy rakassunk fel állandót,amit én nem szeretnék.

mert ha felrakatnánk ki kéne húzni a fogamat,és úgy is felkerülne a készülék.

arra gondoltam,ha már úgy is kihúzzák a fogam miért ne lehetne rögtön porcelán fogam?ez így kivitelezhető ötlet?

tudom én rontottam el azzal hogy nem hordtam rendszeresen a készüléket.de nem szeretnék állandót.amúgy csak felülre kéne.

2011. jan. 2. 15:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem..azt akarod,hogyha kihúzzák a fogad,annak a helyére porcelán fogat?

Csak mert annak semmi értelme..mert ha húznak ki fogat,akkor az azért van,hogy helyet csináljanak a fogaidnak,amiket fogszabályzó segítségével húznak oda...

2011. jan. 2. 15:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Éjszakai fogszabályzó a fogaidat maximum ott tartja ahol vannak, de nem lesz tőle jobb..

Az éjszakait fogszabályzónak én nem is nevezném.

Ezt a ki-be rakható fogszabályzót akkor szokták inkább használni, mikor az állandó már lekerült a tulajdonosról.

Ha a fogaiddal törődni is akarsz, akkor ajánlom az állandót.

2011. jan. 2. 15:18
 3/3 anonim ***** válasza:
rakasd fel az állandót! Én is féltem tőle, és nem is annyira rossz. néha kisebesedik belülről a szád, meg amikor drótot cserél akkor fáj a fogad, és az első hétben nem tudsz enni. de megéri! Mert ha felnőtt leszel és csúnyák a fogaid azon fogsz nyavalyogni hogy bezzeg amikor fiatalabb voltál miért nem éltél a lehetőségekkel! szóval használd ki amíg még lehet segíteni a fogaidon
2011. jan. 2. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!