Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nem kellett volna már használn...

Nem kellett volna már használnia valamennyit? És a fogszabályzó miatt mozoghat? :S

Figyelt kérdés

Szeptember óta van éjszakai fogszabályzóm, de eddig SEMMIT sem ment beljebb a fogam. Pedig nem csak éjszaka hordom, hanem délután is bent van, de sz*rt sem ér...

Ráadásul mozog az egyik fogam, ami szerintem csontfog...

2010. dec. 30. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:
sürgősen menj vele vissza dokihoz, egyrészt, mert ilyenkor már rég használnia kéne a fogszabinak, főleg, hogy délután is hordod, másrészt, ha a csontfog mozog, akkor ott vagy az ínyeddel van baj, vagy a foggal, mindenképp nézesd meg!
2010. dec. 30. 22:55
 2/4 anonim ***** válasza:
46%

Az nem feltétlen baj, ha mozog a fog, az enyém is mozog, bár nekem rögzített fogszabim van, de a dokim mondta, hogy teljesen normális fogszabályozás alatt.

Hány éves vagy? Ha elmúltál nagyjából 12, akkor teljesen feleslegesen van éjszakai fogszabályozód, mert az csak a vegyesfogazati időszakban ér valamit, ugyanis az igazéból nem is a fogakat szabályozza (persze azokat is), hanem az állcsontok fejlődésére hat, azokra van pozitív hatással.

2010. dec. 31. 00:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. jan. 2. 14:02
 4/4 A kérdező kommentje:
14. Azt mondta a fogorvos, hogy még ez megoldható éjszakaival, szerintem meg nagyon nem :\
2011. jan. 2. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!