Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Rögzített fogszabályzó készűlé...

Rögzített fogszabályzó készűléteket megkaptátok levétel után?

Figyelt kérdés
Én nem kaptam meg, és most 5 év után újra szükségem lenne rá. Szerintetek ilyenkor mi van? Nem akarom újra kifizetni a készüléket (de másik orvosnál voltam és azt mondta éjszakaival már nem oldható meg).
2010. dec. 21. 14:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Megkaptam igen,de már fel nem tetetném.. Azóta sokat változott a fogam is..Meg az 5 év higénia szempontjából se mindegy..
2010. dec. 21. 14:51
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem kaptam meg.

Az éjszakait szokták odaadni. A rögzítetten a pöcköket meg a drótot adnák oda?

Sztm annak semmi értelme.

2010. dec. 21. 14:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Igazatok van , köszi
2010. dec. 21. 14:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Bocsi, de bleee. :D

Én megkaptam, mert elkértem, de soha nem tetetném ugyanezt vissza. Meg szerintem nincs olyan doki, aki ebbe belemenne. Egy brekettet max. 2x lehet felragasztani, egyszer amikor megkapod, utána meg talán még egyszer, ha leesne. Utána új brekettet adnak, mert nem ragadva fel rendesen.

Mellesleg a fogszabályozó is olyan, mint az autó. Évente kijön a különböző gyártóktól egy csomó új "modell". Az 5 évvel ezelőtti már nagyon elavultnak számít.

2010. dec. 21. 15:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Igazatok van, csak 200.000 ft-nál már elgondolkodik az ember. de igazatok van
2010. dec. 21. 16:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Szép ára van.megértem igy teljesen:) Ennyiért szinte aranyból is lehetne. Nekem csak 70e volt de az porcelán s nem látszodott. :) Második vagyok.Ja s tb-s helyre jártam.
2010. dec. 21. 22:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Sajna én elmúltam 18 éves ezért kerül ilyen sokba. És azért bosszantó, hogy egyszer már kifizettem és most lehet újra :-(
2010. dec. 22. 13:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Inkább az a bosszantó, hogy nem csinálták meg jól ezek szerint... Ha már levették, akkor azért teszik, mert helyesen vannak a fogaid. De valószínűleg tényleg nem lenne már jó... Én inkább maradok enyhén csálé fogakkal, mert nincs fél-1millám rá. :(
2010. dec. 23. 00:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Tegnapelőtt 22:38 vagyok.Én is elmultam már 18 mikor csinálták.
2010. dec. 23. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!