Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Meddig kell használni a...

Meddig kell használni a kivehető fogszabályzót?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Majd szét vet az ideg, mert eltűnt a kivehető fogszabályzóm. Este vettem ki és ráraktam egy tömb zsepire, mert vmiért zavart, mindegy. a lényeg h lehet ki lett dobva velük együtt, bár nem biztos :@

másfél évig hordtam a rögzítettet, majd megkaptam a kivehetőt helyben tartó kezelés végett. ez két és fél éve volt. ha nem kerülne elő, új kezelésre jelenleg nincs pénzem. a kérdésem annyi lenne, hogy meddig kell ezt használni? néha ha 2-3 nap után raktam vissza, volt egy kis szorítás érzés. ha nem használom mennyire mehetnek vissza fogak? ugyan látható módon nem? :S

előre is köszi

2010. dec. 19. 23:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Elvileg most már nem mennek vissza a fogaid, de miért nem kérdezed meg a fogszabályozó orvosodat?
2010. dec. 19. 23:48
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem ennyi idő után már nem lesz baj. nekem augusztusban szedték le, és januárig kell hordanom...
2010. dec. 20. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!