Valóban fehéredik a fogam, ha fogmosás után szódabikarbónával dörzsölöm be? Nem okoz valamilyen mellékhatást?
Figyelt kérdés
Már több helyen is hallottam, és szívesen kipróbálnám. Olcsóbb megoldás, mint a fogfehérítés:/ De nem akarom, hogy elkopjon a zománcréteg, vagy nem tudom:/
Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 19. 14:55
1/5 anonim válasza:
Mindkét kérdésedre: nem.
Kipróbáltam, de mese habbal.
2/5 A kérdező kommentje:
Csalódott vagyok egy kicsit:(
De azért köszi a választ, és hogy megosztottad a tapasztalatod^^
2010. dec. 19. 16:05
3/5 anonim válasza:
Előző válasz nem áll meg teljesen a lábán, ugyanis ha nincs fogkő, valóban nem nagyon van hatása, viszont egész jól leszedi a fogkövet. De ez azzal jár, hogy kicsit koptathatja az ép részeket. Lehet használni, de csak ésszel, nem minden nap, de 2-3 havonta egyátalán nem árt, hiszen ha belegondolunk evéskor is juthat a fogakra stb.. Tehát az a lényeg, hogy hathat, csak ésszel.
4/5 anonim válasza:
www.blendamed.hu oldalra menjél rá.
5/5 anonim válasza:
a sütőporos fogmosástól viszont fehéredik. kipróbáltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!