Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Valóban fehéredik a fogam, ha...

Valóban fehéredik a fogam, ha fogmosás után szódabikarbónával dörzsölöm be? Nem okoz valamilyen mellékhatást?

Figyelt kérdés

Már több helyen is hallottam, és szívesen kipróbálnám. Olcsóbb megoldás, mint a fogfehérítés:/ De nem akarom, hogy elkopjon a zománcréteg, vagy nem tudom:/

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. dec. 19. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Mindkét kérdésedre: nem.

Kipróbáltam, de mese habbal.

2010. dec. 19. 15:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Csalódott vagyok egy kicsit:(

De azért köszi a választ, és hogy megosztottad a tapasztalatod^^

2010. dec. 19. 16:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Előző válasz nem áll meg teljesen a lábán, ugyanis ha nincs fogkő, valóban nem nagyon van hatása, viszont egész jól leszedi a fogkövet. De ez azzal jár, hogy kicsit koptathatja az ép részeket. Lehet használni, de csak ésszel, nem minden nap, de 2-3 havonta egyátalán nem árt, hiszen ha belegondolunk evéskor is juthat a fogakra stb.. Tehát az a lényeg, hogy hathat, csak ésszel.
2010. dec. 19. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:
www.blendamed.hu oldalra menjél rá.
2010. dec. 20. 00:03
 5/5 anonim ***** válasza:
a sütőporos fogmosástól viszont fehéredik. kipróbáltam
2010. dec. 20. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!