A TB fizeti a fogszabályzómat ha csináltatok? 18 éves vagyok
Nagy szükségem lenne a fogaim szabályozására mert csúnyák és én majd beleőrülök hogy nem tudok mosolyogni.
Ha nem is fizeti valami kiskapu biztos van.
Tudtok nekem segíteni?
nagy szükségem van rá.
El kell menni a fogorvosodhoz akihez tartozol és a legjobb ha megkérdezed.Nem szégyen megkérdezni h van e tb támogatás ilyen esetben is.Annyit viszont sejtek h teljesen nem állják max van rá valami kis támogatás.Olvastam ilyet:
"18 éven aluliak számára a fogazat súlyos alaki rendellenessége esetén, szintén 80%-os támogatással."De kitudja h ez még él-e és hogy mi jár 18 felett.
Röviden: Nem.
Sajnos Te is lekéstél róla (úgy ahogy én is!). Amúgy szerintem ez eléggé szemétség! Főleg azért mert 18 év után (mikor melózol) meg Te fizetsz Tb-t... csak kérdés hogy mire föl?
Két állkapocsra a foszabi (kezdeti költsége), ha fém: 150etől kezdődik, ha műanyag fehér, akkor az 200etől a csillagos égig!
Köszönöm mindenkinek.
Hát ez nem jó hír számomra.
a tesom 17 éves és neki is fogszabályzóra lenne szüksége.
leírná valaki nekem h hogyan lehet hozzájutni a támogatáshoz?
az automatikusan jár 18 éves korig (ha a fogászat támogatja)
80% a támogatás összege
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!