Miért kocogtatom alvás közben a fogaimat?
A párom mondta már többször is,hogy este mikor alszok,kocogtatom össze mindig a fogaimat, azt mondja,elég hangosan csinálom.
Szerintetek miért csinálom ezt? Én erre nem emlékszem. :(
Mit jelenthet ez?
Az én párom is csinálja, egész éjjel csikorognak a fogai, reggelenként meg néha ki-kiköp belőlük egy-egy darabot... Elég veszélyes, mert ha lenyeli, ki tudja, mi történik... Lehet rá fogorvossal csináltatni szilikonos fogvédőt, csak elég drága, de akkor nem a fogaid kopnak, hanem az a cucc, amit éjszakára ráteszel.
A páromnak azt mondta a fogorvos, hogy ennek lelki okai vannak, és hogy beszéljen szakemberrel.
szorongás miatt van.
Nekem is vannak hasonló problémáim, és a fogorvosom egyszerű tanácsokat adott.
Helyezkedj egy úgy a takaró alatt, hogy sehol se nyomjon egy kicsit se! Lábaidat sem!
Utána hunyd le a szemeidet, és gondolj valami szépre!
Közben a nyelved tedd a fogaid közé.
Azért fontos megoldani ezt a problémát, mert attól hogy ezek az izmok, amivel kocogtatsz ugye meregvek, és egyfajta görcsbe állnak be.
És ha le tudod győzni ezt a kocogtatást, elmúlik a stressz, és a hát fájdalmak is!
Nem garantálom hogy sikerül, de én elértem vele a kívánt eredményt.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!