A Colgate Total a legjobb fogkrém?
Figyelt kérdés
A magyar fogorvodsok szövetsége ajánlja és csak azzal a fogkrémmel kapsz 12 órás védelmet, még akkor is ha nassolsz utána. Amúgy, ha megmosod a fogat vele csak azzal lesz teljesen baktériummentes.2010. dec. 5. 04:00
1/7 gfero 

válasza:

ilyen mesékben nem kell hinni ez csak egy reklámfogás
3/7 anonim 

válasza:

Mosson fogat amodenttel, az enyém is attól ment el!
4/7 anonim 

válasza:

Szerintem Elmex vagy Sensodyne.
Azok a termékek, amiket a médiában agyon reklámoznak, soha nem az igazán jó minőségűek.
Nekem még soha semelyik fogorvos nem ajánlotta ezeket, pedig rá szoktam kérdezni.
5/7 anonim 

válasza:

nem a fogkrém-márkán múlik a megelőzés, védelem. a technikának kell jónak lennie, és kész.Tiszta(értsd: fogkrém nélküli) fogkefével is lehet fogat mosni,egyébként a fogkrém az csak olyan , mint az öblítő a mosásnál.
6/7 anonim 

válasza:

Így igaz. És kivasalja a párom ingeit, rendet rak a fürdőszobapolcon és a szemetet is leviszi... remek egy fogkrém ez :)
7/7 anonim válasza:
mindenkinek más válik be..
" a mesékben nem kell hinni "(jól mondja az első válaszoló):D
Baktérium mentes környezet pedig NEM létezik! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!