Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fáj a tömött fogam, mit...

Fáj a tömött fogam, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egy hete fáj a tömött fogam. Tegnap voltam dokinál, írt fel Dalacint, tegnap el is kezdtem szedni, de semmit nem hatott. Reggelre meg ráadásul be is dagadt az arcom, visszamentem a dokihoz, azt mondta szedjem be az összes gyógyszert, és ha nem múlik menjek vissza hétfőn. Most vizes ruházom is majd szét megy a fejem annyira lüktet. Mire számíthatok szerintetek, elmúlik hétfőre? Vagy menjek magándokihoz holnap. Mit csinálnak majd vele?
2010. dec. 3. 13:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy betömi ujra(elöte kiidegeli ha nincs idegelve.Vagy kihúzza.
2010. dec. 3. 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:
gyökérkezeli , manapság már nem húznak ki olyan könnyen fogat (legalábbis nekem ez a tapasztalat :D)
2010. dec. 3. 13:29
 3/5 anonim ***** válasza:
a dalacin mellé vegyél be cataflamot is. a fájdalmat is kell csökkenteni, akkor kibírod a jövő hétig, míg nem lát újra az orvosod.
2010. dec. 3. 13:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a doki, hogy csak akkor menjek vissza, ha nem múlik. Ha elmúlik, akkor meggyógyult és kész?
2010. dec. 3. 13:39
 5/5 P.O.C. ***** válasza:

Semmiképp ne húzasd ki! Inkább tűrj neki, és gyökér kezeltesd ki a szükséges. Hidd el nem olyan jó a foghiány (sajnos én is csak utólag vagyok most okos).

Egyébként fogfájásra nekem egyedül a DONALGIN vált be, a többi mind olyan volt, mintha be se szedtem volna, esetleg 1 óráig enyhítettek a tüneteimen.

A DONALGIN viszont akár 12 is tejjesen kiállítja a fájdalmat. Gyulladás csökkentőnek meg az AUGMENTIN -t ajánlom ebből is valami erőset.

Amúgy a DONALGIN / AUGMENTIN kombót nem én találtam ki, fogorvosom írta fel, mert már aludni se tudtam. 1 hét után frankón lelohadt a gyulladás is, majd jöhetett a gyökérkezelés. Amúgy még gyulladt fog, meg se próbáld gyökér kezeltetni. Mert a lidokain injekció ellenére is össze fogod rondítani a fogorvosi széket.

2010. dec. 3. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!