Mennyi idős korig lehet fogszabályzót rakatni?
én 26 éves vagyok és nekem épp most van fogszabályzóm, bár az enyém állandó. viszont fehér breketteket raktak fel, igazából nem is olyan feltűnő. azt mondta a doki kb. 2 évig kell hordani (aztán nekem is jön még az éjszakai, kivehető, egy ideig)
szóval az biztos, hogy lehet, de hogy az éjszakai elég-e, megoldja-e a problémád csak egy doki tudja megmondani
2010. dec. 2. 16:09
bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok, de mi a munkád hogy sokat kell mosolyogni?
bocsi még egyszer de kíváncsi vagyok rá, remélem nem haragszol meg hogy nem írtam építő jellegű választ
2010. dec. 2. 16:25
Neked kell eldöntened, hogy csámpás fogakkal, vagy fogszabályozóval akarsz-e mosolyogni a munkahelyeden. Mindenesetre közlöm veled, hogy a fogszabályzó külföldön státusz szimbólum, mert csak azok engedhetik meg maguknak, akiknek pénzük van. Lassan már Mo-on is így van: Nem kell szégyellned. De ha sok pénzed van, úgy rakathatsz fel "láthatatlan" fogszabályozót is.Kérdezd az orvosod, vagy a www.fogorvosinfo.hu-n az orvost.
2010. dec. 2. 16:28
4/16 A kérdező kommentje:
hostess és ügyfélszolgálatos vagyok
5/16 A kérdező kommentje:
Szerintem egyébként nem csak itt hanem minden munkahelyen kell mosolyogni mert az jó benyomást kelt és pozitiv dolgokat áraszt. Egy hostessnek pláne mindig mosolyognia kell, hiszen az a munkája hogy megnyerje az embereket és ez mosolyal sokkal könnyebb mint fapofával netán morcos arckifejezéssel. Egy ügyintézőnek, eladónak vagy pénztárosnak is hasonlóképp. Én is szivesebben veszek valamit egy vidám és mosolygós eladótól mint attól aki mufurc és barátságtalan.
hát igen, volt már párszor idegesen jöttem ki a boltból, meg van egy bolt ahol le se szarnak-,-" de azzal a bolttal voltak már bajok azt hiszem fel is jelentették...meg írtak a panaszkönyvükbe is szóval nagyon nem jó az a bolt
2010. dec. 2. 16:51
Nincs korhatár, egyetlen feltétele van, a gyulladásmentes fogágy.
2010. dec. 3. 11:10
8/16 A kérdező kommentje:
akkor gondban leszek ugyanis az nincs meg. pont a gyulladás miatt kényszerülök fogszabályzóra!
Akkor menj el előtte gy paradontológushoz, kezeltesd ki magad és csak utána menj fogszabályozó orvoshoz!
Egy lelkiismeretes fogszabis doki, semmiképp sem vállalja el gyulladás mellett. Szigorúan benne van minden tankönyvben.
2010. dec. 3. 22:45
10/16 A kérdező kommentje:
Már régóta járok de egyszerüen nem akar elmúlni...
Mindent kipróbáltam már amit csak lehet pár napig tűrhető de utána mindig visszatér.
Kapcsolódó kérdések: