Ki milyen fogkrémet ajánlana fogíny gyulladás ellen?
Paradontax-hoz hasonló (sós) fogkrém. Csak természetes anyagokból készült Ayurvédikus fogkrém-et is tudom ajánlani!
www.tualsi.hu oldalon megtalálod
85g 380.-Ft
Fekete mustármag örleményt, kalcium-karbonátot, glicerint, tengeri sót, természetes íz- ésromaanyagot (kakukkfűolaj, metil szalicilát, mentol) tartalmazó natúr fogkrém. A készítmény a fogat fehéríti, a fogínyt erősíti, a szájat a normál baktériumfl óra pusztítása nélkül fertőtleníti. Nem habzó, sós fogkrém. Tartósítószer mentes termék! Csomagolás: 80 g (50 ml-es) fehér műanyagtégelyben.
Én paradontaxot használok már legalább 1 éve, fogkövet leszedettem mindig, fél évente, extra soft fogkefém van, amit 3 havonta cserélek, és gyulladt az ínyem, nem változik semmi jobb irányba. Most Parodontax szájvizet is próbáltam, 1 palackkal el is fogyott, de semmi. Asszem megpróbálom a Meridolt, igaz korábban azt már használtam, de a fogorvos rábeszélt a Paradontaxra...
Na majd most hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!