Gyökérkezelés vagy húzzák inkább ki?
Egyik sem kellemes, mint az összes többi dolog a fogorvosi székben. Ha rajtam múlna, gyökérkezeltetnék. Idővel arra még tehető korona. Ha pedig az sem oldja meg a problémát, még mindig ki lehet húzni. A fordított sorrendnek - ugye - nincs értelme. Szerintem most csak akkor huzass, ha a doki, kifejezetten ezt tanácsolja.
Üdv, HajDoktor
A helyedben nem húzatnék, csak végszükség esetén. Jól írta HajDoktor, később tudsz rá koronát tetetni, ha gyökérkezeléssel meg tudjátok menteni.
Amivel nem értek egyet - bocs HajDoki - nem minden fogászati beavatkozás fájdalmas, ha kellően ügyes, hozzáértő a fogorvos. Érzéstelenítővel pedig semmit nem érzel állítólag (én még soha nem kaptam érzéstelenítőt, pedig volt tömésem, húzásom, hagyományos gépi fogkőeltávolításom, és soha semmi fájdalmat nem éreztem, mert szuper a fogorvosom - mellékesen jegyzem meg, hogy nem magán, hanem körzeti)
Szóval hajrá, nem fog fájni, először a gyökérkezelés, és csak akkor húzás, ha az nem hozza meg a várt eredményt.
Gyökérkezelés, utána (ha más ez sem segít akkor húzás!
Jelenleg nincs jobb megoldás!
Üdv.:
Dr.Nagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!