Tehetek fogszabalyzot? Van ertelme? Segithet meg a fogamon?
Figyelt kérdés
nagyon gorbek es ossze vissza nannak nove a fogim alol a fogsorom be van hajolva fell meg nagyon furan befele vannak nove.22 eves vagyok egy 3 honapos kislany anyukaja.2009. jan. 16. 15:42
1/5 anonim válasza:
Én 27 vagyok, és amint összegyűjtöm a pénzt, rakatok fogszabályzót. Ehhez ki kell húzatnom a ki nem nőtt bölcsességfogaimat, amik közül a 2 felső már megvan, de elhalasztottuk a többit, mert kismama lettem. :)
2/5 anonim válasza:
Persze, csinaltasd meg a fogszabalyzot, mar van atlatszo is, ha a drot zavar. Minel elobb rakasd fel!!
3/5 A kérdező kommentje:
jo de szoptatok.es muszaj ki huzni fogat? mert nekem van ket szemfogam tudod ojan ami fel nott az inyemre es ket fogam ami nem rendesen nove hanem befele fordulva.
2009. jan. 16. 15:51
4/5 anonim válasza:
Azt majd a fogszabályzó doki fogja megmondani egy röntgen alapján. Nekem azért kellett húzni (és általában kell is), hogy legyen hová hátrahúzatni az egész fogsoromat. Így nem lett volna hely. Ráadásul az alsó kettő már kifejlett fog, csak nem nőtt ki, hanem vízszintesen fekszik a csontban. A felsőket nem volt nagy kunszt kihúzni, pedig a húzástól milliószor jobban féltem, mint a szüléstől. :) Aztán nem éreztem semmit, csak a hangokat hallani volt szar. Ha húzni is kell, nincs okod parára. :)
5/5 A kérdező kommentje:
koszike es jo babazast.
2009. jan. 17. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!