Mitől fájhat a fogaim közt?
Figyelt kérdés
Emberek!:D Utánanéztem neten, de nem találtam olyat, ami a fog közötti betegségekről lenne... Ínygyulladás? Remélem semmi komoly!! Mondjatok valami okosat!!2010. nov. 29. 22:05
2/7 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy fogközötti? 2 fogad találkozásánál?
Mert gyakorlatilag 2 dolog lehet, ínygyulladás vagy szuvasodás.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, a két fogam találkozásánál.. De köszi a válaszokat, utánanéztem és tényleg az lehet! A héten el is megyek orvoshoz, vagy valami, mert amilyen képeket láttam, hogy akár úgy is kinézhet...ÚRISTEN!!!!!:O
2010. nov. 29. 22:31
4/7 anonim válasza:
Milyen most a két fogad között?:) És az ínyed?
5/7 A kérdező kommentje:
Uhh hát az ínyem az durva, mikor mosom, akkor nagyon sok helyen vérzik, a fogamnál sok eltérést nem látok..
2010. nov. 30. 09:33
6/7 anonim válasza:
Fogkő okozta ínygyulladás szerintem.Menj el orvoshoz azonnal!:))
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg az volt!! Ma elmentem, és leszedte a fogkövet, de tényleg csak az ínyemmel volt még gond, de azt mondta a fogaim szépek:) Köszi a válaszokat azért!:D
2010. dec. 8. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!