Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyi ideig nem lehet azt...

Mennyi ideig nem lehet azt csinálni? ( bővebben lent)

Figyelt kérdés

Elnézést kérek mindenkitől,aki majd nem idevalónak fogja találni a kérdést.

Egy autóbaleset következtében belül a hátsó fogaimnál össze kellett varrni az ínyemet.Két helyen,mert szilánkosra tört két fog.

A szájsebészeten mondták,hogy nem szabad vákum keletkezzen a szájban egy ideig,ne öblögessek...

A varrat benne lesz lesz egy hétig.

A kérdésem konkrétan az lenne,hogy orálisan mikor tudom kielégíteni a páromat,fertőzésveszély elkerülésével.( az orvostól nem merem megkérdezni)

Köszönöm a válaszokat!

2010. nov. 28. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Addig, míg a varrat benne van, semmiképp.De még utána sem addig, míg teljesen be nem gyógyul a sebed.Gondolom majd kell még vissza menned.Nem csak varrat szedésre.
2010. nov. 28. 20:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha tiszta a párod nemi szerve,akkor nem kell fertőzéstől tartanod! :) Egyébként meg orálisan ki tudod őt elégíteni anélkül is, hogy vákuumot képezz a száddal: ne sz*pd, csak a nyelveddel nyalogasd, cirógasd és egy kicsit segíts rá a kezeddel is, így tuti nem fog vákuum keletkezni, és a párod is élvezni fogja! :)

Remélem, tudtam segíteni.

2010. nov. 28. 20:33
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:))

Csak a nyelves jöhet szóba-köszönöm a tippet:))

Nehezen tudom kinyitni a számat még:)

2010. nov. 28. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért nem semmi, hogy alig tudod kinyitni a szád, tele van varratokkal, és azon aggódsz, hogyan tudod kielégíteni a párod! Legyél egy kicsit önzőbb és gyógyulj meg először te, utána jöhet ő.
2010. nov. 28. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Inkább manuálisan v. vaginálisan elégítsd ki, amíg be nem gyógyul a szád.
2010. nov. 28. 22:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Rendben:) Köszönöm a válaszokat!:))

Olyan szomorúan kérdezte,hogy mennyi ideig nem lesz orál.Megsajnáltam:)

Persze megérti,hogy egy darabig nem lehet:)

2010. nov. 29. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!