Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen lehet így a fogfehérítés?

Milyen lehet így a fogfehérítés?

Figyelt kérdés

Elöl van tömött fogam,a fogorvosnak mondtam,hogy szeretnék majd fogfehérítést,a kezelések végén.Ő azt mondta,hogy semmi akadálya.

Mégis nem lesz feltűnő a a változás?

2010. nov. 28. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:
De igen! Fogfehérítés után ki kell cserélni a töméseket. Ez plusz pénz, és a fogfehérítés sem olcsó. Gondold meg!
2010. nov. 28. 19:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Most lett az összesen tömés csere.Az elején mondtam,hogy fehéríteni szeretném.

10.000-15.000Ft-ig voltak a tömések + 1000Ft érzéstelenítő.

Nagyon sok pénzt hagytam már ott.A fogfehérítés kedvezményes lenne nekem így.

És ha körzetihez mennék kicseréltetni?

2010. nov. 28. 20:13
 3/4 anonim ***** válasza:
használj fogfehérítő fogkrémet, az is jó.
2010. dec. 5. 23:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy megbizhato orvostol kerjel velemenyt!

Nekem az elso fogamat gyokerkezeltek, s emiatt elszinezodett, de nem feltuno. Engem is zavart ez, s volt orvos, Aki helyeselte a feheritest, de igazabol nem szerettem volna a fogamat tonkretenni.

Igy felkerestem egy sima korzeti orvost, /fogorvos/, s mint kiderult, az En fogamat lekellett volna csiszolni es arra kerult volna egy porcelan lapocska, mivel feheritessel nem lehetett volna a szinet megvaltoztatni.

Ez az orvos mar kifejezetten ellene volt annak, hogy az egeszseges fogamat emiatt csiszolgassuk, nem beszelve arrol, hogy a fog ilyenkor elvekonyodik, a lapocska barmikor leeshet, s ujra fogorvos...

Tehat nem nyultam a fogamhoz,mivel a tomes nem latszik, csak a szine egy picit mas, de nem faj, akkor minek nyuljak hozza, felesleges es ezt 2 orvos is megerositette.

Gondold meg, mert csak egy pici elszinezodes miatt nem szabad a fogadat tonkretenni, mivel nem valoszinu, hogy ezt kremekkel, vagy feherito zselevel tudnak megoldani.

2010. dec. 6. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!