Fogszabályozás/fogszabályzó használata érdekelne! Valaki tud segíteni?
Szia!
Sajnos a budapesti elérhetőségbe nem tudok segíteni.
Nekem is van fogszabályzóm,állandó.Mikor felrakja,kicsit furán fogsz beszélni,de aranyos-legalábbis ezt mondják:)
A fogdoki remélhetőleg adni fog viaszt,amit a drótra kell rárakni,ha kikezdi a szád,vagy az ínyedet.Ha nem ad,kérjél nyugodtan.Nekem azt mondták,hogy 2 és fél évig lesz rajta,de márciusba leveszik,szóval még két év se lesz.Utánna kell még éjszakait hordjak.Felülről kellett kihúzni 2 fogam,először megijedtem,mert eléggé látható helyen volt,de alig 3 hónap alatt eltűnt a lyuk a fogaim között.Már most nagyon szép a fogsorom.A felhelyezése egyáltalán nem fáj,utána egy picit fura csak.A használata annyiba lehet zavaró,hogy evés után figyelni kell,hogy ne maradjon benne kaja:).De a gyógyszertárba lehet kapni direkt fogszabályzóhoz fogkefét.Amikor húznak rajta(olyan 6 hetente) akkor egy picit fáj.Nem akkor mikor húznak,hanem rá pár órára.Annyira nem vészes,de ha veszel be fájdalomcsillapítot hamar elmúlik.Az,hogy mennyibe kerül,attól függ,hogy hány éves vagy.18év alatt 20%át kell kifizesd,18felett a 100%ot.Nekem a felső az átlátszó.Amit ráragasztanak a fogadra az nem fém,hanem fehér.Foganként 6ezer forintért tudsz kérni.Nekem olyan van,de egyik barátnőmnek fémes van és az se ciki.Féltem,hogy mit fognak szólni a barátaim,de mindenki biztatott,úgyhogy emiatt nem kell aggódni;)Kicsit hosszúra sikerült,remélem tudtam segíteni.Ha van még kérdésed irj akár itt,akár privátba:)
És a pasik szerint a fogszabályzó szexi;)
19L
Sok sikert Nektek!:):)
Első voltam;)
www.dentokorrekt.hu
Szerintem a legjobb fogszabályzós fogorovos. Árban is, és szaktudásban is. És nála lehet részletre fizetni, az első konzultáció pedig ingyen van.
Ha lehet, akkor előtte csináltass panoráma-, illetve teleröntgent, és akkor sokkal többet tud mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!