Mennyi ideig tart a gyökérkezelés?
Figyelt kérdés
Gyökérkezelik a fogamat mielőtt betömik, de vajon mennyi ideig tart a gyökérkezelés? Alsó rágófogamat csinálják.2009. jan. 15. 13:33
1/4 anonim válasza:
Azon múlik, mennyire van begyulladva a fogad, és hogy milyen gyorsan gyógyul. Nekem volt, hogy két alkalom után állandó tömést tudtak tenni bele, de van egy olyan fogam is, amit majdnem két hónapig hetente kezelgettek, mire rendbe jött.
2/4 anonim válasza:
1-2 hetet mindenképp számolj rá, heti 1 kezelés szokott lenni, ha nagyobb a gond, akkor több hét.
3/4 anonim válasza:
Nekem egyszer nagyon bevolt gyulladva a fogam a tömés miatt annyira hogy enni se inni nem tudtam beszélni is alig tudtam.4 szuri után tudta a tömésemet kifurni.Fojt minden belőle gennytől kezdve a vérig a szám bevolt dagadva és több mint 1 hónapig jártam gyökér kezelésre.
4/4 anonim válasza:
Nem gyözöm mondani ha valaki érzi hogy a foga melegre hevesen fáj vagy éjjel kezd fájni azonnal látogassa meg a fogorvosát és gyökérkezeltesse a fogat még a gyulladás elött hidjétek el megéri ha a fog elhalt de még nem gyulladt be kell egy kis idö amig a baktériumok felszaporodnak a fogkamrában ezt az idöt ki lehet használni.
Én is igy jártam melegre nagyon fájt és néha éjjel is szokott fájni. Elmentem a dokihoz és kiderült hogy elhalt a fog és még nem gyulladt be a gyökérkezelés során az idegek dirib darabokban jöttek ki ez mutatja hogy elhalt a fog sajnos de megusztam gyulladás és fájdalom nélkül és mindösszesen 3szor kellet elmennem mire végleges tömést megkapta. A fogbélgyulladást megvárni nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!