Bölcsesség fog alul is nőhet?
Figyelt kérdés
Az utóbbi pár napban bukkanhatott elő... Lassan 20 leszek, szóval nem igazán kéne, h még fogam nőjön a bölcsességen kívül, de mégis nő leghátul egy. Nem fáj, nincs vele semmi gondom, egyszerűen csak megéreztem ma a nyelvemmel :D2010. nov. 26. 18:03
1/8 Kriszti83 válasza:
Alul és felül is nő :) Nekem 27 évesen bújt ki az utolsó.
2/8 anonim válasza:
Szia! Igen, nőhet. 4 db bölcsességfogad van (lesz), minden oldalon (alul és felül mindkét oldalon) az utolsó, a 8. Középen kezdd el számolni a fogaidat, nyolcig kell tudnod elszámolni a szádban.
3/8 anonim válasza:
Úgy értem középről minden irányba nyolcig (így jön ki a 32 db fog)
4/8 anonim válasza:
Én is épp ezt akartam javasolni, hogy számold meg! Ha a kilencedik nő az gáz...
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megszámoltam, a 8. nő, tehát tényleg bölcsességfog :D
2010. nov. 26. 18:10
6/8 anonim válasza:
A biológia oktatás itt mondott csődöt. ilyet b.zdmeg, azt se tudod hány fogad van?
Persze amennyiben egyik oldalt a 9. jön, vedd tárgytalannak az előbbi kijelentésem.
7/8 anonim válasza:
Alul? Hmm, hát alul valami egészen más szokott nőni.
Jaaa, a szádban? Persze. Összesen 4db nő, kettő felül, kettő alul, szimmetrikusan arra a síkra, amire a szemeid, a füleid, és az orrlyukaid is szimmetrikusak.
8/8 anonim válasza:
Mindenhol nőhet valami ha nagyon bőlcs vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!